Известие

Collapse
No announcement yet.

Ел. схема на 156 - 2.0 и 2.5

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ел. схема на 156 - 2.0 и 2.5

Абе трябва ми ел схемата на 2.0 и 2.5, но не това което е в Аутодатата, а примерно какви кабели излизат от екуто, какви влизат в таблото, кой за какво и прочее, и прочее....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

трудна работа така , по прицпините схеми (тия дето са в аутодатата) не можеш ли да се ориентираш горе долу
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31992

Виж дали тука нещо ще ти свърши работа, че нали знаеш,че и аз съм с горе долу поддобен проблем , та дай каквото инфо намерим в тая тема да го събираме, та и за в бъдеще да го имаме, по-нататък ако имаме повечко инфо ще се пазарим да я направят Важна!

Comment

Там не съм качил цветовете на кабелите, май няма да му свърши добра работа.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Абе и това е нещо - тия снимки трябва да се сейвнат поотделно ?????
          По ибея се продавам маса мануали и сервизни книги, но все са някакви копия на Аутодатата....
          Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 09:43.
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Колега в този торент би трябвало да има всичко необходимо: User Manual, Workshop, eLearn...
            Сигурно не сте видели темата в "Общ технически".
            Успех!

П.П. Забравих, можете да си свалите само директорията за 156 а не всичките 8Г
            Last edited by fade; d.m.y г., 10:52.
            Have A Nice Day
            o/_______\o
            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
            []=о===о=[]

Comment

Мда, взех да го точа сега, само това за 156.....

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
                Там не съм качил цветовете на кабелите, май няма да му свърши добра работа.
                Абе откъде си го намерил това, и дали дяма англ. вариант, предполагам че няма щом френч си качил, ама щом го има на фр, не вярвам и на англ да не се намери....

Comment

На френски е за съжаление.Колегата fade те е ориентирал към един торент в които има един PDF със заглавие Revue technique - Alfa Romeo 156 by LarrY.В торента е обединено всичко което се размотава из нета.Въпросният PDF съм го свалил от нета някога и от някъде и според мен там е истината, макар и на френски.Там ги има и цветовете /както в Аутодата/ и е напълно разбираемо /нищо че е на френски/.
                  sigpic
                  "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
                  X